Godt nyt: Covid-19 restriktioner ophævet i Florida

Floridas Guvernør Ron DeSantis har nu ophævet alle restriktioner i forbindelse med Coronavirus. Han finder ikke længere belæg for at opretholde restriktionerne, da antallet af indlæggelser pga. covid-19 er faldet med 76% siden det toppede. Der er heller ikke noget, der tyder på, at der kommer en anden bølge. Bøder, der blev udstedt for ikke at bære mundbind i Florida, er blevet annulleret.

Ref.: npr.org

Mange testes stadig positive, men kun et fåtal bliver syge. Alvorlig sygdom pga. covid-19, som forekom tidligere på året, er ikke noget vi hører om mere. Det viser, at denne virus ikke længere er farlig. Coronavirus kan mutere og blive mindre skadelige.

Officielle statistikker over hospitalsindlagte viser kun indlagte med coronavirus, men ikke indlagte pga. coronavirus. Vi kan derfor ikke se, om der er nogen, der er indlagt pga. coronavirus.

Hvornår bliver restriktionerne ophævet i Danmark og resten af verden, så vi kan få vores grundlovssikrede rettigheder tilbage? Det kan vist kun gå for langsomt. Men godt at Florida er gået foran og viser vejen.

Læs også: Coronavirus: Skandalen afsløres

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*