Økonomisk sundhed

Er økonomiske op- og nedture noget, der bare sker af sig selv? Bestemt ikke. Det er planlagt. Kriser er noget, der skabes af nogle af verdens mest magtfulde familier, for at de kan få endnu mere magt og penge. Hvem de er, og hvordan de bærer sig ad, er forklaret i den chokerende og fængslende dokumentarfilm “The Money Masters“, som du kan se gratis på nettet (desværre kun på engelsk).

Denne dokumentar giver også nogle bud på, hvad du kan gøre for at blive bedre rustet til at imødegå økonomiske kriser. Det handler først og fremmest om at begrænse gældsætning. I gode tider, hvor bankerne prøver at låne mest muligt ud, skal man ikke lade sig lokke til at låne penge til dyr luksus, som man sagtens kan undvære. Man risikerer at blive en slave, der arbejder for betale renter til banken.

I stor skala er det, hvad der er sket for mange nationer, der har lånt penge af store internationale banker, og så må skatteyderne i disse lande døje med høje skatter for at betale renter til de internationale banker.

Se filmen, hvis du har lyst, og få hele forklaringen på, hvordan og hvorfor krige og kriser fremprovokeres, hvem der virkelig har magten i USA og andre store nationer, og hvordan problemet med penge tidligere er blevet løst succesfuldt. En verden, hvor vi alle er rige, er ikke utopi. Se dokumentaren “The Money Masters” og vurder selv.

I USA trykkes pengene af Federal Reserve Bank, der i privat eje.
I USA trykkes pengene af Federal Reserve Bank, der i privat eje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*