5G øger stråling 39 gange, skriv under på EU borgerinitiativ

Det nye 5. generations mobilnetværk (5G) har vist sig at forårsage over 39 gange mere stråling sammenlignet med 3G eller 4G. Det er resultatet af svenske målinger i en lejlighed på 7. og øverste etage i en bygning, hvor der blev monteret 5G-antenner på taget. Der var i forvejen 3G eller 4G antenner på taget.

Stråling fra 5G-antenner kan have alvorlige konsekvenser for helbredet.

Soveværelset var det hårdest ramte rum i lejligheden. Før installation af 5G blev der målt en mikrobølgeståling på op til 9.000 mikrowatt pr. m2 i soveværelset. Efter installation af 5G øgedes strålingen mere end 39 gange til op til 354.000 mikrowatt pr. m2 i samme rum. Der var dog steder i rummet med endnu højere stråling. Værst var det ved sengen ved vinduet i soveværelset, hvor der blev målt helt op til 1.690.000 mikrowatt pr. m2.

I lejligheden boede en 63-årig mand og en 62-årig kvinde, der begge hidtil havde været ved godt helbred. De fik begge problemer med helbredet efter 5G-antennen blev taget i brug.

Kvinden oplevede de værste symptomer og begyndte at lide af hovedpine, tinnitus (ringen for ørerne), svimmelhed, balanceproblemer, koncentrationsbesvær, nedsat korttidshukommelse, forvirring, træthed, søvnbesvær, depression, hjerte-kar-problemer (ikke-optimal puls og ikke-optimalt blodtryk), synsproblemer, angst, irritation, svingende kropstemperatur, åndenød og en brændende/stikkende følelse i huden.

Manden oplevede hovedpine, tinnitus, træthed, søvnbesvær, depresssion, hudproblemer, næseblod og ikke-optimalt blodtryk.

De flyttede så til et andet sted med langt mindre stråling, hvilket heldigvis hurtigt fik deres helbredsproblemer til at fortage sig.

Ref.: Strålskyddsstiftelsen Sverige. Artiklen er skrevet af professor emeritus Lennart Hardell og Mona Nilsson fra Strålskyddsstiftelsen i Sverige.

Med så alvorlig virkning på helbredet er det vigtigt at få stoppet 5G. Den danske forening Mayday har været med til at starte en underskriftindsamling i EU, der vil forpligtige EU til at tage stilling til problemet. Skriv under her: Europæisk borgerinitiativ: Stop (((5G))) – Stay connected but protected

Her og nu kan du selvfølgelig boykotte 5G ved ikke at anvende 5G-mobiltelefoner eller anden elektronik, der benytter sig af 5G-netværket. Sæt også et skilt op ved din bolig, hvor du gør opmærksom på, at du ikke vil have 5G indenfor. Kirsia Isabella Olufsen har tegnet et flot skilt, som er lige til at printe ud og hænge op. Se og udskriv skiltet her.

2 Kommentarer

 1. Hej Niels

  Tak for din omtale af underskriftindsamlingen mod 5G.
  Jeg kan se, at dit link fører hen til den side man lander på, efter man har skrevet under. Kunne du indsætte dette link i dit næste nyhedsbrev til der, hvor folk skal underskrive? http://www.signstop5g.eu

  Mange hilsner
  Charlotte
  May Day

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*