Mikrobølger årsag til autisme, infertilitet og alzheimer

5. generations mobilnetværk er ved at blive installeret flere steder i verden med alvorlige helbredskonsekvenser til følge. For nyligt blev der afholdt 5G Summit, hvor nogle af verdens førende forskere i mikrobølger kom til orde og delte ud af deres viden.

Særlig interessant var et interview med Dr. Dietrich Klinghardt. Udover at forske, så praktiserer han også som læge og hjælper folk, der er blevet skadet af mikrobølger. Her er nogle af de mest interessante data fra interviewet:

  • Frekvensen 2,4 GHz gør mennesker mere føjelige og kontrollerbare. I løbet af 2 – 3 generationer kan denne frekvens sterilisere mennesker, så de ikke længere kan få børn. 2,4 GHz anvendes bl.a. til wifi, trådløse babyalarmer, trådløse telefoner og mikrobølgeovne. Jeg kan tilføje, at ifølge forsker Sianette Kwee begynder mikrobølgeovne at blive utætte allerede efter et år og sender stråling ud i lokalet, hvor de er placeret. I de sidste mange år er antallet af fertilitetsbehandlinger i Danmark steget kraftigt ifølge Dansk Fertilitetsselskab.
  • Den svenske professor Olle Johansson opdagede, at udsættelse for mikrobølgestråling øger forekomst af alzheimer. Ifølge Dødsårsagsregistrets seneste rapport for 2017 er dødsfald pga. alzheimer steget kraftigt fra godt 12 pr. 100.000 til ca. 20 pr. 100.000 i perioden 2007 til 2017. Der har været uændret eller faldende tendens for de fleste andre dødsårsager i samme periode.
  • Mikrobølger fremmer autisme. Hvis gravide udsættes for mikrobølger øges risikoen for, at barnet bliver autist. Dr. Klinghardt har erfaret, at hvis autistiske børn beskyttes mod mikrobølger, så kan autismen mindskes og i nogen tilfælde kureres. Gravide bør aldrig placere en mobiltelefon eller andet trådløst udstyr i nærheden af deres underliv.
  • Man kan beskytte sig mod elektromagnetisk stråling med særligt beskyttende klæde. Især om natten er dette vigtigt for følsomme personer. Det beskyttende klæde skal omslutte sengen og jordforbindes. Alt elektrisk udstyr i soveværelset bør afbrydes om natten, og det er bedst at få en afbryder installeret, der gør det muligt at afbryde alle el-førende ledninger og stikkontakter i soveværelsets vægge. En særlig creme kaldet “E Shield Cream” skulle også have en beskyttende virkning mod stråling. Den kan bestilles fra England.
  • Udrensning af tungmetaller og aluminium kan afhjælpe symptomer forårsaget af elektromagnetisk stråling. Aluminiums-eksperten professor Christopher Exley har opdaget, at silicium-rigt vand udrenser aluminium. Dette særlige vand kan også bestilles fra England. Jeg kan tilføje, at en anden udrensningskur, der udrenser skadelige stoffer fra kroppen, er beskrevet i bogen “Ren krop, klar tanke” af L. Ron Hubbard.
  • Stråling har nogle specifikke målbare effekter på organismen: LDL-kolesterol-tallet stiger, insulinresistens øges, hvide blodlegemer falder og niveauet af mange forskellige hormoner i organismen falder.
  • Svampe tåler stråling og kan ligefrem udnytte stråling til at trives bedre. Svampe vokser generelt hurtigere, når de udsættes for stråling. Dr. Klinghart har påvist, at skimmelsvamp producerer flere hundrede gange mere toxin ved udsættelse for stråling. Derfor er skimmelsvamp langt mere skadelig i dag end før i tiden, hvor der var langt mindre elektromagnetisk stråling.
  • Dr. Klinghardt omtalte også urteteen Cistus incanus, der har nogle særlige egenskaber.
Økologisk Cistus incanus urtete

Dr. Klinghardt forklarede, at det kommende 5G netværk anvender meget høje frekvenser, der har svært ved at gennemtrænge vægge. Derfor opsættes mange antenner med få hundrede meters mellemrum, og sendestyrken bliver kraftigere, end det vi udsættes for i dag.

Han forklarede endvidere, at ikke alle frekvenser skader lige meget, og en løsning kan være, at forske i hvilke frekvenser, der skader mindst, og så kun anvende disse frekvenser til trådløs kommunikation. Ellers bør man selvfølgelig så vidt muligt anvende kablet internet og fastnettelefon for at begrænse stråling.

1 Kommentar

1 Trackback / Pingback

  1. Apple iPhone 12 er ulovlig pga. for meget stråling | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*