Mikrobølgestråling er en større skandale end tobak og asbest

Kim Horsevad har givet et interview på Familiekanalen om elektromagnetisk stråling. Her forklarer han, at forskningen viser klart øget forekomst af hjernekræft ved udsættelse for mikrobølger fra mobiltelefoner. Han viser dokumentation for, at 24 timers udsættelse for stråling fra en mobiltelefon er ligeså skadelig for levende celler som strålingen fra 1600 røntgenfotograferinger. Han demonstrerer hvordan strålingen fra en arbejdende mobiltelefon udsender tilstrækkelig energi til at få en diode til at lyse.

Den gode nyhed er, som han forklarer, at der findes langt mere sikker teknologi til trådløs kommunikation. Der bør lægges pres på producenter og myndigheder for at kræve den skadelige teknologi udfaset og erstattet med sikker teknologi. Indtil det sker, må det anbefales at anvende kablet internet og fastnet-telefoni i stedet for trådløse systemer. Mobiltelefoner bør kun anvendes kortvarigt i nødsituationer.

Kim Horsevad slutter med at fastslå, at trådløs teknologi er en større skandale end både tobak og asbest.

Se interviewet på Familiekanalen her (17 minutter).

Den 12. april er der høring om stråling på Christiansborg. Der kommer bl.a. seriøse professorer fra Sverige (Olle Johansson og Lennart Hardell), der har forsket i mikrobølgers skadelige virkninger.

Få mere information og råd til hvordan du kan beskytte dig fra Foreningen for elektro-hypersensitive (EHS-foreningen).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*