Anthony Fauci afsløret: Løj om corona-virus

Ved hjælp af Freedom of Information Act er omfattende email-korrespondence til og fra dr. Anthony Fauci blevet offentliggjort. Anthony Fauci er direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases i USA. Han har rådgivet USAs regering om håndtering af covid-19.

Udfra disse emails fremgår det, at dr. Fauci vidste, at der blev udført forskning i manipulation af coronavirus i Wuhan i Kina, og at SARS-CoV-2 virussen, der er årsag til sygdommen covid-19, kunne have undsluppet fra laboratoriet i Wuhan. Alligevel hævdede Fauci offentligt, at denne virus var opstået på naturlig vis.

Forskning viser nu, at folk, der har været smittet med covid-19 bliver immune, så der ikke er nogen grund til, at de bliver vaccineret. Dette har dr. Fauci ikke villet indrømme offentligt, selvom han skrev i en email, at det var sandsynligt, at flok blev immune efter smitte med covid-19. Dr. Fauci har også haft email-korrespondence med vaccine-investor Bill Gates.

Endvidere fremgår det, at Fauci vidste, at ansigtsmasker praktisk talt er virkningsløse mht. at beskytte mod SARS-CoV-2 virus. Alligevel anbefalede han offentligt, at brug af ansigtsmasker skulle indføres.

Referencer:

Det er godt nyt, at sandheden nu kommer frem, så de ansvarlige for covid-19 skandalen kan blive retsforfulgt og sat uden for indflydelse. Korthuset er ved at vælte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*