Anthony Fauci involveret i udvikling af Covid-19

Coronovirus af typen Covid-19, som florerer nu, menes at være kommet fra et laboratorie, muligvis i Wuhan, hvor man har arbejdet med udvikling af coronavirus. I en forskningsartikel fra 2015 i Nature beskriver nogle forskere, bl.a. Zhengli-Li Shi fra Wuhan Institute of Virology, deres arbejde med at ændre coronavirus fra flagermus, så den kan smitte andre arter. Der blev lavet forsøg på mus, bl.a. vaccinationsforsøg, med den nye virus. I artiklens resumé står “…vaccine-strategi fejlede i at neutralisere og beskytte mod infektion med corona-virus…” Ref: Nature 9. november 2015

Set i lyset af hvor dårligt vacciner generelt virker og deres mulige alvorlige bivirkninger, skal man nok ikke forvente, at der kommer en sikker og effektiv vaccine mod corona-virus. I stedet anbefaler jeg andre metoder til at forebygge og lindre som beskrevet i artiklen Forebyggelse og behandling af corona-virus.

Det er naturligvis forkasteligt, at nogen arbejder med udvikling af skadelige virus, og i år 2014 vedtog USA, at det ikke længere skulle være lovligt. Men Anthony Fauci, der er direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases i USA, overtrådte dette forbud ved at kanalisere 3,7 millioner dollars til et laboratorie i Wuhan, så arbejdet med denne farlige teknologi kunne fortsætte der. I 2017 sagde Fauci, at der ville komme en “overraskelses-pandemi” (surprise pandemic). Hvordan kunne han vide det, hvis det ikke var fordi, han selv var involveret i at få udviklet og spredt Covid-19? Se denne 12 min. video, der bl.a. indeholder det klip, hvor Fauci forudsiger denne “overraskelses-pandemi”: Fauci Sweating Bullets! Trump Investigating His $3.7 Million Obama Era Grant to Wuhan Lab!

Disse afsløringer medfører forhåbentlig, at Fauci og de andre kriminelle individer, der står bag Covid-19 skandalen, bliver sat bag tremmer meget snart.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*