Censurerede vaccine-bivirkninger

Foreningen Vaccinationsforum have årsmøde i Odense i sidste måned, hvor jeg deltog. Vaccinationsforum arbejder bl.a. med at oplyse om vacciner og vaccinebivirkninger. Vaccinebivirkninger censureres desværre ofte af medier, der er under upassede indflydelse fra medicinalindustrien.

På mødet berettede en nu pensioneret dame, der havde arbejdet i børne- og ungepsykiatrien, at alle, der kom i behandling i børne- og ungepsykiatrien, var vaccinerede. Hun havde ikke oplevet, at ikke-vaccinerede kom til behandling i børne- og ungepsykiatrien. Tankevækkende! Vi ved også fra bl.a. professor Anthony R. Mawsons studie, at der er klar sammenhæng mellem vaccination, autisme, hyperaktivitet, indlæringsvanskeligheder og udviklingshæmning.

En familiefar, der havde fravalgt vaccination, berettede, at en nabofamilie havde fået deres barn vaccineret med MFR-vaccinen mod mæslinger, fåresyge og røde hunde. Barnet fik alvorlige feberkramper og døde få dage efter vaccinationen. Denne forfærdelige hændelse ville større medier ikke lade komme til offentlighedens kendskab.

Vaccination mod mæslinger og andre børnesygdomme giver ikke livslang beskyttelse, så man risikerer at udsætte børnesygdomme til man bliver voksen, hvor det kan være langt mere alvorligt. F.eks. viste et kinesisk studie: “Imidlertid forekommer et betydeligt antal mæslinge-tilfælde i Tianjin, Kina, hos individer, der har modtaget flere vacciner med mæslingeindhold.” Ref: Assessing Measles Vaccine Failure in Tianjin, China

Var det ikke bedre, at lade børn få børnesygdomme medens de er børn i stedet for at vaccinere dem og risikere alvorlige komplikationer, hvis børnesygdomme opstår senere i livet?

Læs også: MFR-vaccine øger risiko for kræft.

Under corona-krisen har regeringen åbnet op for, at vaccination (f.eks. en kommende coronavirus-vaccine) kan påtvinges. Men der er håb: Meget store foreninger som Ældresagen, der tæller over 900.000 medlemmer, og Danske Patienter, der omfatter patientforeninger med i alt 900.000 medlemmer, er imod tvangsvaccination.

Vaccinationsforum vil tage oplysning om vaccineskader til et nyt niveau i år, så befolkningen kan tage et informeret valg mht. vaccination. En ny dokumentarfilm er blevet produceret, hvor der vises tilfælde af vaccineskader, som myndighederne anerkendte, og hvor erstatning blev udbetalt. Du kan se frem til, at denne dokumentar bliver udgivet i nær fremtid.

Ofte bliver vaccineskader desværre ikke anerkendt af sundhedsvæsenet, og derfor er det vanskeligt at finde pålidelige statistikker over vaccineskader.

Heldigvis findes der medier, som tør at fortælle sandheden. F.eks. har dkdox.tv fornyligt lavet et interview med Erik Lang fra landsforeningen for HPV-bivirkningsramte, hvor der afsløres fusk med danske HPV-vaccineforsøg. Se “Lægemiddelstyrelsen kendte sandheden” her.

Vaccinationsforum er en forening i vækst. Du kan læse meget mere om vaccination på foreningens website her. Du kan støtte foreningens arbejde ved at melde dig ind i Vaccinationsforum her. Du kan donere penge skattefrit til Vaccinationsforum her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*