Coronavirus: Medicinalindustriens nye pengemaskine

Den 12. februar udgav jeg artiklen “Coronavirus-epidemi: et GMO-eksperiment, der gik galt“. Jeg fik på puklen for, at det var fake news, at denne virus var kunstigt frembragt. Men en ny dokumentar fra The Epoch Times med adskillige kendte eksperter leverer stærk dokumentation for, at Covid-19 blev skabt i et laboratorie med GMO-teknologi. Der er stærke indicier for, at Covid-19 slap ud fra et laboratorie i Wuhan. Se den nye dokumentar “Covid-19” her (55 minutter på engelsk.)

Medens mange virksomheder taber store summer eller ligefrem går fallit, er der også nogen, som groft udnytter corona-krisen til at tjene penge. Det forklarer den tyske finans-ekspert Ernst Wolff i dokumentaren her: “Corona: the Colapse of the System.”

Vaccine-industien kan tjene stygt, hvis Bill Gates får gennemført hans plan om at vaccinere alle de over 7 milliarder mennesker på jorden. Bill Gates har via “Bill and Melinda Gates Foundation” investeret store summer i vaccineindustrien og har doneret enorme beløb til WHO. WHO var tidligere financieret af FNs medlemslande, men modtager nu 85% af sine donationer fra medicinalindustrien og andre private givere. Det har medført, at WHO nu i høj grad fungerer som markedsføringsorgan for medicinalindustrien.
Det kan du høre mere om i Spira Skouras dokumentar “Henry Kissinger & Bill Gates call for Mass Vaccination & Global Governance“.

I modsætning til anden medicin, så bliver der ikke krævet omfattende tests og dobbelt-blindede placebo-kontrollerede forsøg for at få vacciner godkendt. Giftige substanser som f.eks. aluminium tilsættes i flere vacciner. Det har resulteret i mange rapporter om manglende virkning og alvorlige bivirkninger ved de vacciner, der er på markedet i dag. F.eks. har uvildig forskning vist, at influenza-vaccinen ikke reducerer influenza signifikant, men øger forekomst af andre infektioner i luftvejene med 440%. Kilde: Increased Risk of Noninfluenza Respiratory Virus Infections Associated With Receipt of Inactivated Influenza Vaccine.

Den danske regering har haste-indført fascistisk lovgivning, der muliggør tvangsvaccination, hvilket er i strid med Nürnberg-kodeksen. Men der er nu kommet et borgerforslag om, ikke at tillade tvangs-vaccination. Læs mere og støt meget gerne forslaget her.

1 Kommentar

  1. En artikel i Nature fra november 2015 beskriver dyreforsøg med en SARS-CoV virus frembragt med GMO-teknologi: https://www.nature.com/articles/nm.3985
    En af forfatterne er Zhengli-Li Shi, der arbejdede på Wuhan Institute of Virology. Af informationerne i artiklen fremgår det, at coronavirus fra flagermus blev kunstigt modificeret i et laboratorie til at kunne angribe andre arter.

    Man skal ikke forvente, at en vaccine kan hjælpe, for, som der står i artiklen “…vaccine approaches failed to neutralize and protect from infection with CoVs…” (vaccine-strategi fejlede i at neutralisere og beskytte mod infektion med corona-virus).

    Heldigvis kan du gøre noget effektivt for at forebygge og afhjælpe infektion med coronavirus som beskrevet i denne artikel: http://helsemagasinet.dk/helbred/forebyggelse-og-behandling-af-corona-virus

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*