Forebyggelse og behandling af Corona-virus

Hvad kan du gøre mod corona-virus eller en andre skadelige vira? Du kan heldigvis gøre noget effektivt for at forebygge og behandle virusinfektion.

Ifølge adskillige kilder, så er varme et godt våben. Ved udbrud af virus-sygdom får man ofte feber, hvilket er en del af organismens naturlige bekæmpelsesstrategi. Man skal derfor normalt ikke forsøge at dæmpe feber, da man så vil hæmme helbredelsen.

Corona er en forkølelsesvirus. Forsøg har vist, at regelmæssigt ophold i sauna bidrager til at reducere forekomsten af forkølelse. Ref: Regular Sauna Bathing and the Incidence of Common Colds. Kinesisk forskning viser også, at varme hæmmer Corona-virus. Ref: South China Morning Post. For at forebygge infektion med Corona-virus anbefales det at holde sig varm. Undgå at småfryse. Hvis du har mulighed for det, kan regelmæssigt ophold i sauna være meget nyttigt. Hvis du ikke har adgang til en sauna, kan indånding af varm luft fra f.eks. en hårtørrer hjælpe. Se hvordan her: How to kill Corona virus (6 min. video).

Den varme luft i en sauna kan hæmme coronavirus.
Den varme luft i en sauna kan hæmme coronavirus.

Et andet godt våben er brintoverilte. I januar 2020 udkom forskningsartiklen “Persistence of coronaviruses on inanimate surfaces and their inactivation with biocidal agents“, der viste at bl.a. brintoverilte er effektivt til desinfektion mod coronavirus. I forsøget blev der endda anvendt en lav koncentration på kun 0,5% brintoverilte, så den almindeligt solgte 3% brintoverilte skulle være meget effektiv.

Dr. Joseph Mercola har anbefalet, at man kommer 3% brintoverilte i en lille tågeforstøver og inhalerer fint forstøvet brintoverilte i 10 – 15 minutter dagligt som forebyggelse. Er man først blevet syg, anbefales behandlingen 4 gange dagligt. Små tågeforstøvere kan købes i visse netbutikker. I stedet for en tågeforstøver, kan man bruge en sprayflaske med forstøverpumpe. Den kan dog ikke give så fin en tåge som en rigtig tågeforstøver. Hvis 3% brintoverilte virker generende, så kan man fortynde den med rent vand. Kilde: Mercolas nyhedsbrev 9. april 2020.

Der findes adskillige andre husråd med urter og kosttilskud. Du kan finde information om disse i litteratur om emnet. “Immunforsvarets nye ABC” af Pernille Lund er en udmærket bog om, hvordan man kan styrke sit immunforsvar med bl.a. urter og kosttilskud.

"Immunforsvarets nye ABC" af Pernille Lund
“Immunforsvarets nye ABC” af Pernille Lund

5 Kommentarer

 1. Super info, tusind TAK. Et undertrykt folk er også lettere at styre. Derfor må vi IKKE vide hvad der fra naturen kunne hjælpe os fra sygdomme osv, det må vi selv finde ud af (sørgeligt), ja sørgeligt, at profitten har større magt end folks helbred.

  • Hej Helle, Ja det er sørgeligt med profitten og at vi selv skal finde ud af hvad der holder os sunde og raske. Her så lidt ironisk! Tænk på hvad der ville ske hvis vi alle var sunde og raske!- så nedlagde vi medicinalindustrien, ingen forskere, ingen læger, ingen sygeplejersker,- allesammen ville blive arbejdsløse, staten ville ikke få de skatter ind, men skulle betale understøttelse.Jeg tror det er derfor at profitten har den magt i forhold til folks helbred.Men sørgeligt er det.

 2. Det lyder interessant. Men jeg har i en årrække haft kendskab og brugt colloid sølv, som skulle være et af de få midler der dræber virus. Har du erfaring med dette?
  Med venlig hilsen
  Asta Bjerre

   • Hej, Jeg brugte colloid sølv i rigtig lang tid, da jeg fik borrelia efter et flåtbid i 2015, jeg kunne følge tallene nedaf i blodprøverne, der til sidst var ikke målbare
    mere. Nu er Borrelia jo en bakterie ikke virus, men den kan vist også mutere sig el. lign.og lave store skaderi kroppen, fik jeg at vide af Carsten Vagn Hansen. Nu har jeg også en anden “ting” jeg tager en kapsel indimellem af Zeolith som er et vulkanmineral der suger alt bakterie og virus eller dårligdomme ud af kroppen.Kan købes på nettet /Tyskland måske også andre steder-bare ikke Danmark.

1 Trackback / Pingback

 1. Air-conditioning øger risiko for luftvejsinfektion | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*