Forebyggelse og behandling af Corona-virus

Hvad kan du gøre mod corona-virus eller en andre skadelige vira? Du kan heldigvis gøre noget effektivt for at forebygge og behandle virusinfektion.

Ifølge adskillige kilder, så er varme et godt våben. Ved udbrud af virus-sygdom får man ofte feber, hvilket er en del af organismens naturlige bekæmpelsesstrategi. Man skal derfor normalt ikke forsøge at dæmpe feber, da man så vil hæmme helbredelsen.

Corona er en forkølelsesvirus. Forsøg har vist, at regelmæssigt ophold i sauna bidrager til at reducere forekomsten af forkølelse. Ref: Regular Sauna Bathing and the Incidence of Common Colds. Kinesisk forskning viser også, at varme hæmmer Corona-virus. Ref: South China Morning Post. For at forebygge infektion med Corona-virus anbefales det at holde sig varm. Undgå at småfryse. Hvis du har mulighed for det, kan regelmæssigt ophold i sauna være meget nyttigt. Hvis du ikke har adgang til en sauna, kan indånding af varm luft fra f.eks. en hårtørrer hjælpe. Se hvordan her: How to kill Corona virus (6 min. video).

Den varme luft i en sauna kan hæmme coronavirus.
Den varme luft i en sauna kan hæmme coronavirus.

Et andet godt våben er brintoverilte. I januar 2020 udkom forskningsartiklen “Persistence of coronaviruses on inanimate surfaces and their inactivation with biocidal agents“, der viste at bl.a. brintoverilte er effektivt til desinfektion mod coronavirus. I forsøget blev der endda anvendt en lav koncentration på kun 0,5% brintoverilte, så den almindeligt solgte 3% brintoverilte skulle være meget effektiv.

Dr. Joseph Mercola har anbefalet, at man kommer 3% brintoverilte i en lille tågeforstøver og inhalerer fint forstøvet brintoverilte i 10 – 15 minutter dagligt som forebyggelse. Er man først blevet syg, anbefales behandlingen 4 gange dagligt. Små tågeforstøvere kan købes i visse netbutikker. I stedet for en tågeforstøver, kan man bruge en sprayflaske med forstøverpumpe. Den kan dog ikke give så fin en tåge som en rigtig tågeforstøver. Hvis 3% brintoverilte virker generende, så kan man fortynde den med rent vand. Kilde: Mercolas nyhedsbrev 9. april 2020.

Der findes adskillige andre husråd med urter og kosttilskud, som jeg desværre ikke må give videre her, da jeg forhandler urter og kosttilskud. Men du kan finde information om disse på andre helse-websites og litteratur om emnet. “Immunforsvarets nye ABC” af Pernille Lund er en udmærket bog om, hvordan man kan styrke sit immunforsvar med bl.a. urter og kosttilskud.

2 Kommentarer

  1. Super info, tusind TAK. Et undertrykt folk er også lettere at styre. Derfor må vi IKKE vide hvad der fra naturen kunne hjælpe os fra sygdomme osv, det må vi selv finde ud af (sørgeligt), ja sørgeligt, at profitten har større magt end folks helbred.

  2. Nogen har skrevet kommentarer vedr. naturmidler mod corona-virus. Jeg er glad for sådanne kommentarer, men desværre må jeg som forhandler af naturmidler ikke bringe dem her på siden.

1 Trackback / Pingback

  1. Air-conditioning øger risiko for luftvejsinfektion | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*