Covid-19 test giver 97% falske positive

Den såkaldte PCR-test, der anvendes til at påvise om en person er smittet med Covid-19 bliver anvendt på en måde, der resulterer i 97% falske positive. Dvs. at hvis 1000 mennesker testes positive, så er der måske kun 30 af dem, der rent faktisk er smittet. Dette er blevet fastslået ved to retsinstanser i Portugal, efter at 4 tyske turister klagede over, at de blev pålagt at være i karantæne i forbindelse med en ferie til den portugisiske øgruppe Azorerne.

Ref.: OffGuardian.org

I Danmark anvendes PCR-testen på en endnu mere fejlagtig måde, der resulteter i helt op til 99% falske positive. Hvordan testen fungerer, og hvorfor det resulterer i så mange falske positive forklarer læge Søren Ventegodt til dkdox.tv her. Søren Ventegodt forklarer endvidere, at de mange falske positive giver et vildledende og stærkt overdrevet billede af covid-19 smitten.

Covid-19 har ikke forårsaget øget dødelighed, men korrupte sundhedsmyndigheder forsøger at male fanden på væggen og sælge vacciner, som medicinalindustrien arbejder på at udvikle. Endnu er ingen covid-19 vacciner godkendt i EU, så indtil videre slipper vi for dem.

Søren Ventegodt er formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC). Denne organisation har anlagt flere retssager mod Mette Frederiksen for hendes uberettigede og grundlovsstridige restriktioner. Disse sager kan bidrage til at få sandheden frem og få udskiftet regeringen. Derved kan der sættes en stopper for vanviddet, der dræner statskassen og medfører misbrug af vore skattekroner.

3 Kommentarer

  1. European Journal of Clinical Microbiology & Infectious Diseases har fremlagt forskning, der viser, at man ved anvendelse af PCR-testen kun skal køre med 13 – 17 cyklusser (opformeringer af DNA) for at få et sikkert resultat uden falske positive. I Danmark kører man med helt op til 35 cyklusser eller mere, hvilket resulterer i næsten 100% falske positive, som det ses i figur 1 i artiklen her: https://link.springer.com/article/10.1007/s10096-020-03913-9

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*