Covid-19 vaccine kan forårsage autoimmun sygdom

Der er blevet rapporteret om mange alvorlige bivirkninger fra Covid-19 vaccinen, også dødsfald.

Den tyske virolog Dr. Sucharit Bhakdi har forklaret, at vaccinen kan forårsage autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber og dræber kroppens egne celler.

En naturlig infektion med coronavirus er begrænset til luftvejene. Men vaccinen sprøjtes ind i kroppen. Celler mange steder i kroppen kan blive inficeret med genmateriale fra vaccinen og producere affaldsstoffer, som ligner affaldsstoffer fra almindelig coronavirus. Immunforsvarets dræberceller vil opdage de inficerede celler pga. disse affaldsstoffer og gå til angreb på dem og dræbe dem. Resultatet kan blive autoimmun sygdom.

Ref.: Dr. Sucharit Bhakdi i interview med Dell Bigtree

Lægen Gregory Michael fra Florida fik første dosis af Covid-19 vaccinen fra Pfizer/BioNTech den 18. december. I løbet af 4 dage fik han en autoimmun sygdom, der forårsagede indre blødninger. Han blev indlagt på intensiv-afdelingen, men lægerne var ude af stand til at stoppe blødningerne, og han døde 16 dage efter vaccinationen. Ref.: Mercola.com

Tim Zook, der var ansat på et hospital i Californien, fik 2. dosis af coronavirus-vaccinen den 5. januar. Han fik vejrtrækningsproblemer samme dag og kom i intensiv behandling, men døde 4 dage senere. Ref.: Los Angeles Daily News

Ovenstående er blot et par eksempler på de mange rapportede dødsfald og andre alvorlige bivirkninger efter vaccination mod covid-19. Der er mange flere rapporter om bivirkninger og dødsfald i Mercolas nyhedsbrev 2. februar 2021 her.

I Japan er man endnu ikke begyndt at vaccinere mod covid-19. Her har myndighederne besluttet at udføre deres egne forsøg med covid-19 vacciner, før de tages i anvendelse. Ref.: Vaccines.news

Peter Doshi har skrevet en artikel i British Medical Journal, der stiller spørgsmålstegn ved Covid-19 vaccinens berettigelse. I forsøgene blev der testet for vaccinens evne til at hindre Covid-19. Den upålidelige PCR-test blev anvendt til at teste vaccinernes effekt. Vaccinernes evne til at forebygge sygdom og dødsfald var ikke en del af forsøgene. Vaccinen er heller ikke afprøvet på børn, unge og personer med svækket immunforsvar. Ref.: Peter Doshi i The BMJ Opinion

Vaccination mod Covid-19 må ikke påtvinges. På et møde i Europaparlamentet den 27. januar 2021 blev bl.a. følgende besluttet:

7.3.1 Sørg for, at borgerne informeres om, at vaccination IKKE er obligatorisk, og at ingen politisk, socialt eller på anden vis bliver presset til vaccination, hvis de ikke ønsker det.

7.3.2 Sørg for, at ingen bliver diskrimineret for ikke at blive vaccineret pga. mulige sundhedsrisici eller ønske om ikke at blive vaccineret.

Ref.: Europaparlamentet

Du er således i din gode ret til at fravælge vaccination.

5 Kommentarer

  1. Jeg er imod tvunget vaccination, når det handler om en sygdom med lav dødelighed og kort varighed. I modsætning til tuberkulose som ubehandlet har høj dødelighed og som med behandling har forholdsvis lang helbredelsestid. Endvidere har BCG vaccinen en generel styrkende effekt med nedsat generel dødelighed af vaccinerede. Men nu skal vi ikke have et vaccinationspas men et covidpas som også kan opfyldes med 72 timers gyldighed efter negativ test. Så er problemet bare at disse tests ikke er korrelerede med egentlig sygdom og derfor det rene narreværk med falsk positive og falsk negative.

  2. Det er fint at man ikke må blive presset til at blive vacc. men med et vaccinepas, ja det føler jeg da som et slags pres,- hvis du ikke kan komme ind nogen steder, ikke flyve eller andre ting måske, med mindre du er blevet vaccineret,- er det ikke et pres???

1 Trackback / Pingback

  1. Uhyggeligt mange bivirkninger ved Pfizers covid-19 vaccine | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*