Uhyggeligt mange bivirkninger ved covid-19 vacciner

I European database of suspected adverse drug reaction reports kan man søge på alskens medikamenter anvendt i EU og se hvor mange tilfælde af bivirkninger, der er indberettet. Find de forskellige covid-19 vacciner under “C” og rul ned til “Covid-19”. Per 19. juni var der indberettet:

  • 238.435 bivirkninger for Pfizer/BioNTech-vaccinen
  • 49.323 bivirkninger for Moderna-vaccinen
  • 292.283 bivirkninger for AstraZeneca-vaccinen (fjernet fra vaccinationsprogrammet i DK)
  • 11.276 bivirkninger for Janssen-vaccinen (fjernet fra vaccinationsprogrammet i DK)

Vaccinerne fra Pfizer/BioNTech og Moderna er såkaldte messenger RNA vacciner (m-RNA). Disse vacciner indeholder ikke virus. I stedet indeholder de en genetisk kode for spikeprotein (overfladeprotein) fra gen-modificeret SARS-CoV-2 virus.

Teorien bag disse vacciner er, at den genetiske kode optages af celler i kroppen, der så begynder at producere dette spikeprotein ud fra koden. Kroppens immunforsvar forventes derefter at danne antistof mod dette spikeprotein. Dette antistof skulle så være i stand til at bekæmpe evt. fremtidig infektion med SARS-CoV-2 virus, der er årsag til sygdommen covid-19.

M-RNA vacciner har ikke været på markedet før og er ikke langtidstestet. Flere læger og forskere har udtrykt bekymring for, at celler, der begynder at producere og afgive spikeprotein, kan blive angrebet af kroppens immunforsvar med alvorlig autoimmun sygdom til følge. Der er rapporteret om en del tilfælde, hvor netop dette er sket. Ref.: Covid-19 vaccine kan forårsage autoimmun sygdom.

Peter Doshi, der er redaktør på tidsskriftet British Medical Journal, har skrevet en artikel om disse m-RNA vacciner og afsløret mangelfulde data om de forsøg, der førte til, at m-RNA vacciner kom på markedet: “Pfizer and Moderna’s ‘95% effective’ vaccines—we need more details and the raw data“.

Af artiklen fremgår det, at 371 personer blev udelukket fra effektivitetsanalysen af Pfizer/BioNTech-vaccinen. 311 af disse personer var fra den gruppe, der fik vaccinen, medens de sidste 60 personer var fra placebo-gruppen, der fik en virkningsløs indsprøjtning. Pfizer har tilbageholdt oplysninger om, hvorfor disse personer blev udelukket.

Endvidere var der 3410 formodede tilfælde af covid-19 hos forsøgspersonerne, hvor de dog havde en negativ PCR-test. 1594 af disse tilfælde var i vaccinegruppen, medens de resterende 1816 tilfælde var i placebogruppen. Det var PCR-testen, der blev anvendt til at dokumentere vaccinens effekt. PCR-testens resultat kan påvirkes ved at justere på antallet af opformerings-cyklusser (cycle threshold), der anvendes på prøverne i laboratoriet. Ref.: Viral RNA load as determined by cell culture as a management tool for discharge of SARS-CoV-2 patients from infectious disease wards

Bedømmelsesudvalget, der vurderede resultaterne af Pfizer/BioNTech vaccinen bestod af tre medarbejdere hos Pfizer. Det var således producenten selv, der varetog vurderingen.

Med det vi ved i dag, er det ikke længere noget problem at forebygge og helbrede covid-19, hvilket gør disse vacciner irrelevante. Ref.: Lav din egen medicin mod covid-19

2 Kommentarer

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*