HPV-vaccine stoppet i Indien, men opreklameres af Kræftens Bekæmpelse

I Indien blev der sidste år lavet forsøg med vaccinen mod livmoderhalskræft (den såkaldte HPV-vaccine), men forsøget blev stoppet, efter at 4 piger døde af vaccinen. Forsøget blev financieret af Bill og Melinda Gates Fond. Denne fond blev oprettet af mange-milliardæren Bill Gates og hans kone Melinda. Efter Bill Gates forlod Microsoft, involverede han sig med medicinalindustrien, og har bl.a. investeret kraftigt i vaccine-forskning.

Herhjemme reklamerer Kræftens Bekæmpelse fortsat kraftigt for HPV-vaccinen på trods af risikoen for alvorlige og til tider dødelige bivirkninger. Kræftens Bekæmpelse hævder sågar i deres selvimodsigende redegørelse [side fjernet af cancer.dk] at “Der er ikke fundet nogen sammenhæng mellem dødsfald og vaccinen”???

Vaccinens berettigelse er i forvejen meget tvivlsom, eftersom livmoderhalskræft har været i stærk tilbagegang i mange år.

Før nævnte Bill Gates er af Dr. Joseph Mercola blevet kaldt “en af verdens VÆRSTE ‘velgørere'”, og ikke uden grund. Gennem hans fond har han også investeret 27 millioner Dollars i kemikoncernen Monsanto til forskning i gen-modicerede organismer (GMO).

1 Trackback / Pingback

  1. Flere tilfælde af livmoderhalskræft efter indførelse af HPV-vaccine | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*