Mæslingevaccine skyld i mæslingeudbrud

I “mainstream medier” reklameres ofte med, at mæslinge-vaccinen (fås som den kombinerede MFR-vaccine) forebygger mæslinger. Men den påstand holder ikke. I et Kinesisk studie, der løb fra 2011 til 2015 blev det fundet, at op til 54,4% af mæslingeudbrud forekom hos vaccinerede individer. Ref: Assessing measles vaccine failure in Tianjin, China

Mæslingevaccinen indeholder levende, svækkede virus, så derfor kan den forårsage mæslinger. Et mæslingetilfælde i foråret i New Hampshire, USA viste sig at være forårsaget af MFR-vaccinen. Kilde: Natural News 19. juni 2019.

Tidligere i år udkom et dansk studie, der hævdede at vise, at MFR-vaccinen ikke forårsager autisme. Dette studie er blevet gransket af professor Brian Hooker. Han fandt adskillige problemer med studiet, bl.a.:

  • I Danmark har ca. 1,65% af befolkningen autisme. I studiet er det kun 0,98%. Det tyder på, at ca. 4400 tilfælde af autisme er blevet sorteret fra i studiet.
  • 31,5% af børnene i studiet var for unge til at blive diagnosticeret med autisme. Det anslås, at ca. 3400 børn i studiet vil blive diagnosticeret med autisme, når de bliver lidt ældre.

Reference: Focus for Health, 13. marts 2019

Disse og andre omstædigheder tyder på, at resultatet af studiet er blevet fordrejet til at vise, at MFR-vaccinen ikke øger forekomsten af autisme. Det er i modsætning til et studie af Brian Hooker, der viser øget forekomst af autisme som følge af MFR-vaccination.

MFR-vaccinen er tilsat nervegiften mono-natrium-glutamat, der kan være medvirkende årsag til den øgede forekomst af autisme hos vaccinerede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*