Retssag på vej mod HPV-vaccineproducent

Robert F. Kennedy arbejder på at få Merck slæbt i retten, fordi dette firma har snydt med forsøgene med Gardasil-vaccinen, der hævdes at beskytte mod virus (HPV) forbundet med livmoderhalskræft. Vaccinen indeholder skadelige tilsætningsstoffer, bl.a. aluminium, natriumborat og Polysorbat 80. Merck fik vaccinen på markedet baseret på fordrejet forskning. Det har bl.a. vist sig at:

  • Der blev ikke anvendt inaktiv placebo i kontrolgruppen ved de fleste forsøg med vaccinen.
  • Gardasil-vaccinen øger dødeligheden med 370%.
  • Det er ikke bevist at vaccinen beskytter mod livmoderhalskræft. I flere lande med høj tilslutning til HPV-vaccinen (bl.a. Sverige) har man tværtimod set en stigning i forekomst af livmoderhalskræft hos vaccinerede årgange.
  • 2,3% af pigerne i vaccineforsøgene fik en auto-immun sygdom, der kan gøre dem handicappede for livstid. Det er 1 ud af 43. Til sammenligning er risikoen for at dø af livmoderhalskræft mindre en 1 ud af 43.000.
  • Fra 2006 til 2018 blev der rapporteret 439 dødsfald som følge af Gardasil vaccinen i USA. Undersøgelser har dog vist, at mindre end 1% af vaccine-bivirkninger bliver indrapporteret. Derfor er dødstallet formentlig langt højere.

Du kan se Robert F. Kennedy forklare Mercks skandaløse bedrifter mht. til Gardasil-vaccinen i videoen her.

Hvorfor støtter Kræftens Bekæmpelse HPV-vaccinen? De bliver betalt af vaccine-producenterne, hvilket bl.a. Berlingske har afsløret her.

Det er på tide, at denne vaccine tages af markedet og producenten bliver dømt. Indtil det sker, så spred gerne denne information, så flest mulig fravælger vaccinen.

Referencer:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*