Opråb om Gardasil-vaccinen

Læge Stig Gerdes fra Fredericia nægter nu at vaccinere med Gardasil (HPV-vaccine) mod livmoderhalskræft, efter at han har observeret alvorlige bivirkninger. Læs hans indlæg herunder. Længere nede er en beretning fra en mor, hvis barn blev alvorligt skadet af HPV-vaccinen.

August 2013 

Kære medborgere!

Jeg vil anmode om Jeres hjælp til at dele denne information, således det når ud til alle kroge i landet, for at stoppe vaccinationen med HPV-vaccinen, indtil den erkendes ufarlig. Jeg vil anmode Jer om at sende linket videre til læger, politikere og andre borgere, så vi kan få stoppet denne vaccine, som er mistænkt for at have nogle meget alvorlige bivirkninger. Jeg henviser til de 2 skrivelser herunder.

Jeg har selv taget konsekvensen af de oplysninger, jeg har modtaget de sidste par dage, og er stoppet med at vaccinere mod HPV. Min opmærksomhed på problemstillingen blev vakt, da en af mine patienter udviklede meget alvorlige bivirkninger, sandsynligvis efter HPV-vaccinationen.Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og Statens Seruminstitut er ikke opdaterede i denne sag, de har skråsikkert meldt ud i pressen, at der ikke er nogen alvorlige bivirkninger ved HPV-vaccinen. Medicinalfirmaet Merck & Co., der fremstiller Gardasil, har beskrevet de alvorlige bivirkninger på deres hjemmeside, men Sundhedsstyrelsen og lægestanden har fejlagtigt ikke meldt dette offentligt ud i Danmark.Jeg vil henstille til alle om ikke at gå i panik, men hvis nogen har mistanke om, at de har fået bivirkninger efter HPV-vaccination, skal de opsøge deres læge, så han kan undersøge sagen og eventuelt indberette det til Sundhedsstyrelsen.

Jeg bruger Facebook for at oplyse landets borgere i denne sag, fordi jeg finder det etisk uforsvarligt at fortsætte vaccinationen med HPV-vaccinen. At vente på de officielle kanaler vil tage 1-3 år og derved sandsynligvis bevirke, at flere hundrede vil udvikle alvorlige bivirkninger efter HPV-vaccinen.

Berettigelsen af HPV-vaccinen er meget tvivlsom, fordi screening for livmoderhalskræft skal fortsætte trods vaccinationen.

Venlig hilsen

Praktiserende læge
Stig Gerdes
Danmarksgade 11, 1. tv.
7000 Fredericia

Mette Kenfeldt skriver:

Lidt om min datter Simones bivirkninger og forløb efter HPV Vaccinen: Kraftig daglig hovedpine, som ingen smertemedicin kan fjerne, svimmelhed, besvimelser også fra stående tilstand, træthed, søvnløshed, følelsesløshed, tab af muskelkraft, koncentrationsbesvær, kan ikke fokusere, rystelser i hænder og arme, problemer med korttidshukommelsen, tågesyn (befinder sig altid i en tågeverden), tågehørelse, går ved siden af sig selv, nedsat syn i perioder, talebesvær, kløe, koldsved, hedeture, forvirret, markante humørsvingninger, kroniske smerter, ledsmerter, smerter i nakke og ryg, rislende fornemmelse (prikkende under huden), hævede mandler, mavesmerter, POTS [for hurtig hjerterytme], funktionsnedsættelse, fået markante menstruationssmerter, ondt i brystet, og sidst men ikke mindst, så har Simone mistet ca. 25 % af 6. Klasse og 60 % af 7. Klasse og næsten 2 år af sit teenageliv.

Simone fik sin første Gardasil vaccination den 4.8.2011. Efter vaccination nr. 2 følte Simone sig utilpas og havde lidt hovedpine. Vi tænkte, det er jo meget normalt, hun er jo teenager. Hun fik sin sidste vaccination den 28.2.2012. Herefter forandrede Simones helbred sig, og mange flere symptomer kom til. Hun fik spændinger og smerter i nakke og ryg og daglig hovedpine. Blev svimmel og begyndte at besvime, direkte fra sin cykel, stående tilstand og siddende. I efteråret 2012 blev Simone indlagt for første gang en uge på Hillerød Børneafdeling. Hun blev undersøgt for alverdens sygdomme, uden diagnose. Lægerne konkluderede, at Simones symptomer måtte skyldtes hendes kroniske spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg. Simone har fået et utal af behandlinger og lavet daglige rygøvelser uden forbedringer overhovedet. Symptomerne fortsatte og blev til flere…

I februar 2013 kom vi endelig i kontakt med Homøopat Christian Andersen fra Frederiksberg. Han var den første, som gjorde os opmærksomme på, at Simones symptomer skyldtes bivirkninger efter HPV. Jeg kan huske, det løb mig koldt ned ad ryggen. Pludselig gav det hele mening kombineret med angst, vrede og følelse af afmagt. Simones tilstand er blevet mere og mere alvorlig. Simone blev indlagt igen i juni måned en uge på Hillerød Børneafdeling og med efterfølgende indlæggelse på Rigshospitalet. Vi har stadig ingen diagnose eller behandling fået, og Simones symptomer bliver flere og flere. Lægerne aner ikke hvad de skal stille op. Det er skræmmende. Det eneste Simone har, er POTS. En alt for høj puls kombineret med meget lavt blodtryk. Det er ikke forklaringen på Simones symptomer, men en bekræftelse af, at der er en ubalance i hendes nervesystem.

HPV Vaccinen har gjort min datters liv til et helvede. Vi blev oplyst, at der ingen bivirkninger var, udover der kunne komme lidt smerte, hævelse, ømhed og kløe, der hvor man var blevet stukket. Der findes mange alvorlige bivirkninger, men dem bliver vi ikke oplyste om. Vi har krav på at blive oplyst korrekt, så pigerne selv kan tage stilling på et ordentligt grundlag. HPV Vaccinen er som den russiske roulette. Måske tåler du vaccinen? Måske bliver du syg og invalideret? Og måske dør du af den? Selv i dag efter flere måneders debat kommer tvivlen ikke pigerne til gode. Der findes indberetninger af alvorlige bivirkninger til Sundhedsstyrelsen, men til trods for det, bliver afsnittene om bivirkningerne hos hhv. Kræftens Bekæmpelse, Vidunderlivet og indlægssedlen i Gardasil ikke tilrettet. Det er uansvarligt og uanstændigt. Jeg skammer mig over vores sundhedssystem.

Medierne bringer den ene udsendelse efter den anden, uden at undersøge historierne på nettet, uden at tale med de bivirkningsramte piger og uden at interviewe kritikerne. Det er, som om bivirkningerne og pigerne ikke eksisterer. Hvad er dagsorden? Hvorfor har de ansvarlige så travlt med at fortælle os, at historierne om pigerne ikke er sande, og at HPV Vaccinen er sikker? Hvor mange penge drejer det sig egentlig om? Hvilke læger og foreninger bliver betalt, og hvor store er beløbene? Og til hvilken nytte? Hvor gavnlig er vaccinen egentlig? Vaccinen er ikke undersøgt mht. langtidseffekt, hvilke udfordringer står vi med på længere sigt?

Jeg frygter, at vi ødelægger mange unge pigers – og kvinders liv. Hverken vi eller lægerne kender konsekvenserne af vaccinen og HPV propagandaen. Tænk at vi bare har accepteret, at pigerne bliver sprøjtet med aluminium, polysorbat 80, natrium borat og protein, direkte ind i pigernes kroppe. Det er giftstoffer, som en del ikke tåler. Vi er i 2013 og taler om den globale miljøforurening og investeringer i grøn miljøpolitik, men hvad med vores egen generationer, vores egne børn? Det er en skamplet.

Det er vigtigt, at I alle selv indberetter jeres formodede bivirkninger til Sundhedsstyrelsen, for ellers bliver det officielle system ved med at sige, at der er meget få indberettede bivirkninger, og derfor er den en sikker vaccine. Jeg formoder, at der er mange piger og kvinder som er ramt af bivirkninger efter HPV Vaccinen. De ved det bare endnu ikke. Der står ikke HPV i panden af folk. I Simones tilfælde gik der 13 måneder, før vi blev klar over det. Jeg kender andre, som har gået i hhv. 2, 4 og 5 år før mistanken faldt på HPV Vaccinen. I skal naturligvis også kontakte jeres egen læge og fortælle om jeres mistanke. Hold fast i jeres mistanke. Stil krav til diagnose og behandling. Det er en hård tid. Få lægerne til at forstå jeres bekymring og få dem til at samarbejde. Husk lægerne skal også indberette, og kontakt vaccinationsforum.

Kun ved fælles hjælp får vi stoppet bivirkningernes indmarch. Hver evig eneste dag bliver nye vaccineret. I er altid velkomne til at kontakte mig.

PS. Efter mit skriv, er Simones tilstand desværre blevet yderligere forværret. Hun har haft flere uvarslede besvimelser med efterfølgende sprængende hovedpine, periodiske lammelser i benene og armene, stærke smerter i kroppen. Simone har i dag meget svært ved at gå og bruge sin højre arm. Hun frygter, hun bliver lam.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*