Red Barnet støtter farlig vaccination

Red Barnet er i gang med at indsamle penge til udsatte børn. Ifølge deres egen reklame kan 50 kr. betale to mæslingevaccinationer. Dvs. at Red Barnet støtter denne skadelige vaccination.

Den danske forsker Tove Rønne fandt i 1985 frem til, at børn, der ikke får mæslinger, har stærkt øget risiko for at få kræft senere i livet. I hendes studie fik 6% af dem, der ikke havde haft mæslinger som børn, kræft senere i livet, medens kun 0,4% af dem der fik mæslinger som barn, fik kræft senere i livet. Det kan således være mere farligt ikke at få mæslinger som barn end at få mæslinger. Desuden indeholder vaccinen (MFR) skadelige tilsætningsstoffer, bl.a. nervegiften MSG (mono-sodium-glutamate). Vaccinen er også forbundet med andre alvorlige bivirkninger, bl.a. autisme og gigt.

Mæslingevaccination blev fravalgt af de danske sundhedsmyndigheder indtil WHO forlangte mæslinger udryddet. Mæslinger er normalt en harmløs børnsygdom, der kun giver problemer hos underernærede børn.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Microsoft er sponsor til Red Barnet. Den berygtede vaccine-pusher Bill Gates er nemlig bestyrelsesformand i Microsoft. Du kan passende forlange, at Red Barnet stopper deres støtte til vaccination, før du donerer penge til dem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*