Større forekomst af livmoderhalskræft hos vaccinerede

Ifølge et svensk studie viser det sig nu, at forekomsten af livmoderhalskræft hos de vaccinerede årgange er højere end hos de ældre, ikke-vaccinerede årgange. Hos kvinder over 50 år fik ca. 15 ud af 100.000 livmoderhalskræft. Dette niveau har været nogenlunde uændret fra 2006 til 2015. Hos de yngre årgange fra 20 – 49 år. er forekomsten af livmoderhalskræft derimod steget fra ca. 12 pr. 100.000 i år 2006 til 17 pr. 100.000 i år 2015. Det er de yngre årgange, der har fået tilbudt vaccinen. Det ser således ud til at vaccinen fremmer livmoderhalskræft i stedet for at forebygge. Dertil kommer de alvorlige bivirkninger, som mange har oplevet pga. HPV-vaccinen.
Referencer: Indian Journal of Medical Ethics 30 april 2018 og NordCan

Studiet blev efterfølgede trukket tilbage med den begrundelse, at forfatteren havde anvendt pseudonymet Lars Andersson i stedet for hans rigtige navn. Han var bange for at blive fyret af hans arbejdsgiver i det svenske sundhedsvæsen, hvis hans identitet blev kendt. Han gjorde dog opmærksom på sin sande identitet overfor Indian Journal of Medical Ethics.

Her i Danmark mistede læge Stig Gerdes sin autorisation, efter at han gjorde opmærksom på alvorlige bivirkninger ved HPV-vaccinen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*