Vaccine-industriens korthus vælter

Den 2. – 3. december 2019 holdt WHO konferencen “Global Vaccine Safety Summit” i Geneve, Schweiz.

Dr. Soumya Swaminathan, der er ledende forsker i WHO, udtaler i en officiel video få dage før konferencen, at vacciner er meget sikre. Hun beskylder dem, der giver vaccinen, for at begå fejl, hvis bivirkninger alligevel forekommer.

Men på de interne møder under konferencen lyder det noget anderledes. Dr. Soumya Swaminathan siger her, at der ikke er gode programmer til overvågning af sikkerheden ved vacciner, og at dødsfald pga. vaccination finder sted. Se de 2 videoklip med Dr. Soumya Swaminathan her.

På møderne kommer det frem, at adskillige vacciner ikke er sikre. WHO møderne kan ses på video her. Her er nogle eksempler fra mødet 3. december kl. 11:30 – 13:00:

  • 02:55: En vaccine mod den tropiske dengue-virus blev anvendt på Filippinerne. Vaccinen forårsagede sygdom, hospitalsindlæggelser og dødsfald. Vaccinen blev derfor taget ud af brug.
  • 04:21: For at undgå lignende situationer i fremtiden blev der foreslået “nøje udvælgelse af forsøgsdesign og forsøgs-steder”. Hvordan skal det forstås? Menes der, at man skal manipulere med vaccineforsøg for at få tilfredsstillende resultater?
  • 05:23: I Skandinavien blev observeret, at den såkaldte “Pandemrix” influenza-vaccine var forbundet med forekomst af narkolepsi (anfald af træthed, der kan gøre det umuligt at køre bil og passe et arbejde).
  • 08:31: Det blev observeret, at HPV-vaccinen forårsagede POTS (sygdom med udmattelse, svimmelhed, muskelsvaghed mm.) og komplekst smertesyndrom.

Alex Jones fra nyhedskanalen Infowars fik endvidere fat på et klip fra konferencen, hvor en deltager siger, at det er forventeligt, at vaccine-tilsætningsstoffer (adjuvanter) mangedobler bivirkninger. Dr. Martin Howell Friede anbefaler, at adjuvanter undgås, når det er muligt. Adskillige andre deltagere ved konferencen forholder sig kritisk til vaccine-sikkerhed.

Alex Jones beretter endvidere, at forskning har vist, at vacciner har givet alvorlige bivirkninger som cancer, neurologiske sygdomme (bl.a. autisme) og dødsfald (herunder vuggedød hos spædbørn). I lægekredse er der derfor faldende tillid til vacciner.

Se Alex Jones beretning om konferencen her.

Det er positivt, at der er øget mistillid til skadelige vacciner. Det får flere til at fravælge vaccination til gavn for sundhed og velvære.

Læs mere om vacciner, deres manglende effektivitet og bivirkninger på helsemagasinet.dk her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*