Nye helsebøger

Der er kommet en række spændende nye helsebøger på markedet, som vi nu har på lager. De fleste er skrevet på et letforståeligt sprog og henvender sig til den brede befolkning. Her er gode julegaveideer:

  • “Hvad fejler du i grunden” er Carsten Vagn-Hansens nyeste bog, der har fået fine anmeldelser i bl.a. Fyns Stiftstidende. 382 sider i flot indbundet kvalitet. Hvorfor er symptombehandlinger ikke løsningen, og hvad bør du gøre i stedet? Få svar her. Bogen er også fin som opslagsbog, da den indeholder et omfattende stikordsregister, så du hurtigt kan finde svar på hvad du kan gøre mod f.eks. depression, hedeture, hjerte-karsygdomme, hyperaktivitet og menstruationssmerter blot for at nævne nogle få. Bogen slutter med 50 gode helse-råd fra forfatteren.
  • “Medicinslave eller Ernæringsklog” af Christina og Robby Curdorf. Efterfølgeren til Robby Curdorfs første bog “Den tilbageholdte viden om helbredelser” fra år 2003. “Medicinslave eller ernæringsklog” handler om hvordan du tager kontrol over dit helbred og undgår fælderne. Her finder du bl.a. information om vacciner du bør undgå, forebyggelse af hjertekarsygdomme og kræft, ny diabetesforskning og meget mere. 400 sider pakket med interessant information.
  • “Sund skepsis og sund fornuft” (udgået) behandler aktuelle emner i sundhedsdebatten, bl.a.: Amalgam, antibiotika, genmodificerede fødevarer, kosttilskud, kunstige sødemidler, mikrobølgeovne, mælk, P-piller, statiner (kolestorolsænkende medikamenter) og vaccinationer. Der er 17 forfattere til bogen, heriblandt nogle af landets mest kendte og respekterede læger som Claus Hancke, Uffe Ravnskov og Carsten Vagn-Hansen. Carsten Vagn-Hansens kapitel om mikrobølger får dig nok til at skrotte mikrobølgeoven, hvis du er den uheldige ejer af sådan en.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*