Alternativ til mammografi

Jeg har i tidligere nyhedsbreve frarådet mammografi-screening, pga. den skadelige stråling, der er 1000 gange kraftigere end en alm. røntgenfotografering. Denne stråling kombineret med sammenpresning af brysterne er sundhedsskadelig og giver øget kræft-risiko. Hvad gør man så, hvis man kommer i en situation, hvor man virkelig har brug for en mammografi? Respekterede læger som Carsten Vagn-Hansen og Joseph Mercola er enige om, at bryst-termografi er et sikkert alternativ. Ved denne procedure fotograferes brysterne med infrarødt kamera og udsættes derfor ikke for stråling. Her i Danmark tilbydes bryst-termografi indtil videre kun hos Body & Breastcare, Nikolaj Plads 23, 1067 København K, tlf: 2077 3666.

Burde Kræftens Bekæmpelse ikke oplyse om den slags? Når man søger på “termografi” inde på cancer.dk, så er der ingen resultater. I stedet anbefaler Kræftens Bekæmpelse ligefrem mammografi. Kan det mon have noget at gøre med at Kræftens Bekæmpelse bliver betalt af Phillips, der producerer mammografi-udstyr?

For et års tid siden var der flere danske virksomheder i helsebranchen, der støttede Kræftens Bekæmpelse og gjorde opmærksom på det på deres hjemmeside. Det er de holdt op med. De har nok fundet ud af, at de ikke støtter et godt formål ved at støtte Kræftens Bekæmpelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*