Børns Vilkår og Amnesty International støtter skadelige medicinske behandlinger

Kønsdysfori er en tilstand, hvor personen ikke føler sig tilpas med sit biologiske køn. Enkelte personer går til ekstremer og får hormonbehandling og kønsskifteoperation, hvilket kan have alvorlige bivirkninger og kræver medicinsk behandling resten af livet.

Kristeligt dagblad har fået indsigt i nogle organisationers kommunikation med Sundhedsstyrelsen, da der skulle udarbejdes nye retningslinier for hormonbehandling mod kønsdysfori. Det kom frem, at bl.a. Amnesty International og Børns Vilkår ønskede, at børn skulle have adgang til hormonbehandling allerede inden puberteten.

Ref.: Kristeligt Dagblad 20-04-2023

I puberteten begynder man at danne kønshormoner, der fremmer ens biologiske køn, hvilket bidrager til at afhjælpe evt. kønsdysfori. Det er derfor forkasteligt, at nogen foreslår, at hormonbehandling med henblik på kønsskifte skal kunne tilbydes til børn før puberteten, og før personens naturlige hormon-produktion får lov til at afhjælpe evt. kønsdysfori. De eneste, der vinder på et sådant forslag, er medicinalindustrien.

Børns Vilkår har også gjort sig bemærket ved positiv omtale af en vaccine, der i et studie medførte 5 gange større børnedødelighed. Jeg sendte følgende mail til Børns Vilkår:

“Jeg har kigget på jeres website og undrer mig over, at I tilsyneladende mener, det er i orden at vaccinere børn med Di-Te-Ki-Pol vaccinen: https://bornsvilkar.dk/cfb-artikel/familier-med-ikke-vestlig-baggrund-er-ramt-paa-sundheden/

Danske forskere har påvist, at DTP-vaccinen (der ligner Di-Te-Ki-Pol vaccinen, men bare med lidt færre aktiv-stoffer) forårsager mindst 5 gange øget børnedødelighed. Ref.: https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2352-3964(17)30046-4

Hvordan kan Børns Vilkår mene, at det er OK at vaccinere børn med denne vaccine? Ville det ikke være på sin plads med en advarsel mod denne vaccine?

Mere info om vacciner kan findes på https://www.vaccineinfo.dk

Mvh, Niels Christensen

Helsemagasinet.dk”

Jeg fik fik en tilbagemelding om, at min mail var blevet sendt videre til “den afdeling, der sidder med dette”. Siden har jeg ikke hørt noget fra dem. Det er nu snart 6 uger siden.

Børns Vilkår synes også at tage parti til fordel for den farlige HPV-vaccine, der har invalideret mange mennesker på livstid: https://bornsvilkar.dk/breve/uenighed-om-vaccination/

Læs mere om HPV-vaccinen her: Hemmeligholdte informationer om HPV-vaccinen

Det vil være rimeligt at forlange, at Børns Vilkår og Amnesty International stopper deres opbakning til skadelige medicinske produkter og procedurer, inden man evt. støtter dem økonomisk.

1 Kommentar

1 Trackback / Pingback

  1. Kunstig østrogen kan forårsage kønsdysfori | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*