Effektiv vaccine mod corona-virus er ikke realistisk. Værnemidler kan forværre infektionsrisiko.

Dr. Judy Mikovits beretter om corona-virus i den nye dokumentar Plandemic. Hun er en erfaren virus-forsker, og blev kendt i 90-erne for hendes arbejde med HIV-virus, der bidrog til udvikling af en effektiv behandling af denne virus-infektion. Nogle interessante informationer i dokumentaren er:

  • Der findes ingen effektiv vaccine mod RNA-virus. Corona er en RNA-virus. Man skal ikke forvente, at de vacciner, som forsøges udviklet mod corona-virus bliver effektive.
  • I Italien ramte Covid-19 corona-virus særlig hårdt. Judi Mikovits forklarer det med, at man her anvendte en utestet influenza-vaccine primo 2019, der var dyrket på hundevæv. Hunde har generelt meget corona-virus, der kan forurene en vaccine. (Et forsøg har desuden vist, at influenza-vaccine giver 4,4 gange højere forekomst af andre virusinfektioner i luftvejene og er ineffektiv mod influenza. Ref: B. J. Cowling et. al.)
  • Malaria-medicinen hydroxychloroquine kan afhjælpe infektion med corona-virus, og er måske den mest effektive medicin mod denne virus. Men hydroxychloroquine er opfundet for mange år siden og patentet er udløbet, så medicinalindustrien tjener ikke meget på det. I stedet satses på udvikling af en in-effektiv vaccine, der kan patenteres og blive en indbringende forretning, hvis ellers man kan få nogen til at lade sig vaccinere. I USA er sundhedsvæsenet så korrumperet, at læger kan miste deres autorisation, hvis de behandler corona-patienter med hydroxychloroquine.
  • Immunsystemet svækkes ved overdreven desinfektion og brug af værnemidler. Det skyldes, at nyttige bakterier og vira dræbes ved desinfektion, og holdes væk af ansigtsmasker og andre værnemidler. Hvis man så bliver smittet med skadelige bakterier eller vira, så er de gavnlige mikroorganismer i undertal, og der er større risiko for, at de skadelige kommer til at dominere og fremkalde sygdom.
  • Judy Mikovits nævnte også, at det gamle medikament Suramin kan afhjælpe autisme (der er en mulig vaccine-bivirkning). Men kemi- og medicinalfirmaet Bayer, der fremstillede dette medikament, har ladet det udgå, så det ikke længere er muligt at skaffe. Suramin blev udviklet tilbage i 1916, og blev bl.a. anvendt mod afrikansk sovesyge.

Reference: Plandemic (26 min. video med danske undertekster)

Læs også: Forebyggelse og behandling af corona-virus

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*