Lav din egen medicin mod covid-19

I artiklen “Behandling af covid-19” anbefales tilskud af quercetin eller medikamentet hydroxy chloroquine sammen med C-vitamin, D-vitamin og Zink. Da det kan være svært eller tidskrævende at skaffe quercetin eller hydroxy chloroquine hjem, er det heldigt, at man selv kan fremstille et alternativ hjemme i køkkenet. Her er opskriften:

Ingredienser:

  • Skræl fra 2 – 3 økologiske grapefrugter
  • Skræl fra 2 – 3 økologiske citroner
  • Vand

Fremgangsmåde:

Kom skrællerne i en gryde og hæld vand over, så vandet står ca. 7,5 cm. over skrællen. Lad det simre i 2 timer under tætsluttende låg. Fjern ikke låget medens det simrer for at undgå at nyttige stoffer damper af.

Sluk for varmen og lad det afkøle. Vent med at fjerne låget til det er helt afkølet. Si skrællen fra væsken og kassér skrællen. Væsken opbevares i køleskab. Den kan også fryses for langtidsopbevaring.

Indtag 2 spsk. af denne væske dagligt sammen med C-vitamin, D-vitamin og zink som beskrevet i artiklen “Behandling af covid-19“.

Væsken er også god mod andre typer virusinfektioner. Den hæmmer desuden bakterier, parasitter og svamp, så det kan være en god idé at have noget liggende i fryseren, så det er klar, hvis man får brug for det.

Reference: Dr. Betty Martini (artikel i State of the Nation)

Dr. Martini anbefaler, at man tager 1 spsk. hver anden time indtil man føler bedring, og så stopper indtagelse. Det er også en mulighed. Overdosér ikke.

2 Kommentarer

  1. Skal frugterne skrælles, eller er det fint at presse saften ud og så koge skræller med de rester af frugtkød, der er tilbage?

1 Trackback / Pingback

  1. Pfizers direktør for forskning og udvikling afslører, at Pfizer arbejder på at udvikle mere potente viruser | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*