Reiner Fuellmich: Store retssager på vej

Den tyske topadvokat Reiner Fuellmich har i et interview den 25. maj 2021 berettet om, hvad der er på vej juridisk i forhold til corona-skandalen.

Nogle store retssager vil blive indledt i løbet af 5 – 6 uger. Sagerne drejer sig om de uberettigede restriktioner, der er indført i mange lande pga. corona-virus. Disse restriktioner er blevet fastholdt på trods af, at covid-19 ikke længere anses for mere farlig end alm. influenza. Misbrug af PCR-testen har resulteret i omkring 97% falske positive, og de mange falske positive er blevet anvendt som begrundelse for fortsatte restriktioner og nedlukning.

I nogle lande og stater har regeringer indset problemet og åbnet op. I USA har 22 stater nu fjernet covid-19 restriktioner.

I Kina er man stort set holdt op med at teste. Pr. 29. maj 2021 var der officielt kun 319 covid-19 tilfælde i hele Kina ud af en befolkning på over 1,4 milliarder mennesker. Ref: worldometers.info

Medens sygdommen covid-19 ikke volder de store problemer og nemt lader sig behandle, ser det anderledes ud med vaccineskader. I USA indrapporteres 30 dødsfald dagligt til Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) pga. covid-19 vaccine. Tidligere undersøgelser har vist, at kun 1% af vaccinebivirkningen bliver indrapporteret til VAERS, så det er muligt at omkring 3000 mennesker dør hver dag i USA som følge af covid-19 vaccination.

Befolkninger rundt omkring i verden bliver i stigende grad opmærksomme på, at deres regeringer og sundhedsmyndigheder har forsøgt at føre dem bag lyset. Mange retssager er på vej, så vi vil forhåbentlig snart se et vendepunkt, hvor restriktioner ophæves, og vi kan vende tilbage til en normal tilværelse.

Ref.: Reiner Fuellmich, interview 25. maj 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*