Miljøvenlige malinger

Sommertiden anvendes ofte til at male og vedligeholde træværk på huse, terrasser mm., men det meste træbeskyttelse til udendørs brug indeholder svampegift, opløsningsmidler og andre skadelige kemikalier.

Det var derfor med glæde jeg opdagede, at firmaet Wolfs i Køge laver miljøvenlig træbeskyttelse af trætjære og linolie. Nogen har måske erfaret, at linoliemaling er besværlig og dårlig, men som med så meget andet findes linoliemaling i forskellige kvaliteter. At fremstille en god linoliemaling, er nemlig en tidskrævende proces. Wolfs fremstiller malinger af virkelig høj kvalitet, der er lette at male med, og som holder i mange år.

Jeg har for nylig malet det gamle træværk på min lade med Wolfs Linotjære i svenskrød farve. Denne maling har en lang tørretid, så den har god tid til at trænge ind i træværket og beskytte. Alm. maling kan lægge sig som et lag uden på træet og have tendens til at skalle af med tiden. Det sker ikke med linotjære.

Man kan sagtens tage en pause fra malerarbejdet, uden at malingen når at tørre på penslen. Det anbefales at gnide flydende sæbe ind i penslen efter vask, så den ikke bliver stiv. Så er penslen så god som ny næste gang du skal male.

Wolfs produkter sælges hos adskillige forhandlere rundt omkring i landet og kan desuden bestilles direkte i Wolfs netbutik. Wolfs har også miljøvenlig maling til indendørs brug.

Jeg tjener ikke noget på at reklamere for Wolfs maling. Jeg synes bare det er et godt produkt, som fortjener meget større udbredelse, da det kan erstatte sundhedsskadelige malinger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*