Flere Covid-19 dødsfald i influenza-vaccinerede befolkninger

Tilbage i 2012 publicerede professor Benjamin Cowling et. al. et dobbeltblindet placebokontrolleret forsøg, der viste at influenza-vaccinerede personer fik 4,4 gange højere forekomst af andre luftvejsinfektioner sammenlignet med placebo. Saltvand blev anvendt som placebo. Forsøget viste også, at influenza-vaccinen ikke ydede nogen signifikant beskyttelse mod influenza. I andet halvår efter vaccination var der endda en svagt øget forekomst af influenza hos de vaccinerede.

Ref.: Increased Risk of Noninfluenza Respiratory Virus Infections Associated With Receipt of Inactivated Influenza Vaccine

Er der også en sammenhæng mellem influenza-vaccination og Covid-19 dødsfald hos ældre over 65 år? Det har professor Christian Wehenkel undersøgt ved at regne på statistikker fra 39 lande (bl.a. Danmark), hvor disse statistikker var tilgængelige. Tallene viste, at i lande, hvor meget få mennesker blev vaccineret mod influenza, var der praktisk taget ingen Covid-19 dødsfald. I lande med en høj vaccinationsrate på omkring 80% var der ca. 400 Covid-19 relaterede dødsfald pr. million indbyggere.

Nedlukning og masker nytter ikke

Estland, Japan, Letland, Litauen, Sverige og Sydkorea valgte ikke at lukke ned i modsætning til de andre lande i undersøgelsen. Dette havde praktisk taget ingen indflydelse på antallet af Covid-19 relaterede dødsfald. Påbud af ansigtsmasker bidrog heller ikke til at begrænse dødsfald.

Ref.: Positive association between COVID-19 deaths and influenza vaccination rates in elderly people worldwide af professor Christian Wehenkel

Christian Wehenkels studie skal tages med forbehold for forskelle i testmetoder, antal testede og fejlrapporteringer i de enkelte lande.

Vi kan glæde os over, at man er ved at løbe tør for influenza-vacciner i år. Dem, der ikke bliver vaccineret, kan bevare et godt immunforsvar og forvente mindre sygdom. Det er på tide, at denne skadelige vaccine tages af markedet.

Hvis du har forbindelse til politikere, så bed dem gerne om at gøre noget for at ophæve nedlukning og maskepåbud. Disse restriktioner giver ikke mening, som Christian Wehenkels studie viser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*