Guide til udtrapning af lykkepiller

Mange psykofarmaka, bl.a. de såkaldte lykkepiller, kan være stærkt vanedannende, så det er vanskeligt at stoppe igen, hvis man først er blevet afhængig af dem. Psykofarmaka har ofte meget ringe eller ingen gavnlig virkning, men alvorlige bivirkninger. Dette er dokumenteret i bogen “Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse” af læge og professor Peter Gøtzsche.

Peter Gøtzsche har nu lagt en vejledning til udtrapning på hans website Deadly Medicines. Hurtig udtrapning kan give voldsomme abstinenser, så det kan være nødvendigt at trappe meget langsomt ud over mange måneder. Se vejledningen i udtrapning her.

I den sidste tid af udtrapningen tages meget lav dosis. For at få så lav dosis, må man dele tabletten i små stykker. Det kan gøres med en skarp kniv eller en tabletdeler, som fås på apoteket. Se Tips og tricks til udtrapning her.

Har man brug for hjælp, så er der en liste over behandlere, der kan hjælpe med udtrapning her. Psykolog Olga Runcimann fra København er en af dem, der hjælper patienter med udtrapning. Hun havde en patient, der efter udtrapning udtalte: “Godmorgen, Olga! Man vågner med energi, virkelyst og overskud. Det er det bedste, der er sket for mig i 28 år, den pilleudtrapning.”

Vanedannende lykkepiller har været en indbringende forretning for medicinalindustrien

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*