Covid-19 vaccine medfører øget smitte med Omicron efter 3 måneder

Et dansk studie fra Statens Seruminstitut har vist, at covid-19 vacciner fra Pfizer og Moderna giver en beskyttelse mod Omicron på henholdsvis 55,2% og 36,7% i den første måned efter vaccination. Efter 2 måneder er effekten dalet til næsten nul.

Efter 3 måneder er der en alvorlig negativ effekt af vaccinen. Studiet viser, at de vaccinerede nu har 76,5% øget risiko for at blive smittet med Omicron, hvis de fik Pfizer-vaccinen, og 39,3% øget risiko, hvis de fik Moderna-vaccinen. Dette er i sammenligning med ikke-vaccinerede.

Ref.: Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: A Danish cohort study

Eftersom Omicron nu er den dominerende variant, forekommer det meningsløst at fortsætte med at anvende disse vacciner. I betragtning af de hyppige og alvorlige bivirkninger, burde de ikke være på markedet, da de gør langt mere skade end gavn.

Opdatering 16. februar 2022: Selv det medicinske tidsskrift The Lancet skriver, at covid-19 vaccination ikke forhindrer smitte. Forskning har vist, at der ikke er signifikant forskel på smittespredning af covid-19 uanset om folk er vaccineret eller ej. Der er heller ikke fundet signifikant forskel på koncentrationen af virus i luftvejene hos vaccinerede i forhold til uvaccinerede.

Ref.: The Lancet: “Transmissibility of SARS-CoV-2 among fully vaccinated individuals”, 1. januar 2022

1 Kommentar

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pfizers direktør for forskning og udvikling afslører, at Pfizer arbejder på at udvikle mere potente viruser | Helsemagasinet
  2. Ny dokumentar om covid-19 vaccinebivirkninger | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*