Ny dokumentar om covid-19 vaccinebivirkninger

Her i efteråret 2023 tilbydes covid-19 vacciner igen til personer over 65 år. Det sker på trods af disse vacciners meget ringe virkning og alvorlige bivirkninger.

Der har været overdødelighed i befolkningen siden indførelsen af covid-19 vacciner
Der har været overdødelighed i befolkningen siden indførelsen af covid-19 vacciner

Patientforeningen Vaccinationsforum har produceret en ny dokumentarfilm om bivirkninger ved covid-19 vacciner. Af dokumentaren fremgår det, at der er indberettet bivirkninger fra covid-19 vacciner for 71.000 personer i Danmark. Men kun en brøkdel af bivirkningerne indberettes, så det faktiske antal bivirkninger er langt højere. Flere patienter beretter, at deres læge ikke vil indberette bivirkninger fra covid-19 vacciner på trods af skærpet indberetningspligt. Når et lægemiddel har skærpet indberetningspligt skal mulige bivirkninger indberettes, også selvom lægen mener, at det ikke er sandsynligt, at vaccinen var skyld i bivirkningerne.

Der er fundet store forskelle fra vaccinebatch til vaccinebatch mht. hvor alvorlige bivirkninger, de forårsager. Nogle batches giver praktisk taget ingen bivirkninger, medens andre batches har forårsaget meget alvorlige og invaliderende bivirkninger.

Der har været overdødelighed i befolkningen siden covid-19 vaccinerne blev taget i brug.

En sygeplejerske, der var kritisk mht. de alvorlige vaccinebivirkninger mistede sit arbejde.

Vaccinationsforum har udført et meget vigtigt arbejde ved at producere dokumentaren. I modsætning til mange andre patientforeninger, så er Vaccinationsforum til for patienternes skyld – ikke for medicinalindustriens skyld. Vaccinationsforum er ikke sponsoreret af medicinalindustrien. Læs mere om Vaccinationsforum på deres website: https://www.vaccineinfo.dk. Støt gerne foreningen ved at blive medlem.

Se dokumentaren “De forbudte bivirkninger” her.

Læs også:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*