Flere dør af mæslingevaccinen end af mæslinger

Dødsfald fra mæslinger er meget sjældne hos sunde, velnærede personer. Det er bedst at få mæslinger som barn, da sygdommen kan udvikle sig langt mere alvorligt hos voksne. Hvis man en gang har haft mæslinger, opnås som regel livslang immunitet, og der dannes antistof, som gravide overfører til fosteret. Derved beskyttes babyer mod mæslinger i de første måneder af deres liv.

I USA er der ikke rapporteret om dødsfald fra mæslinger siden 2003, men i samme periode er mindst 100 døde af vaccinen.

Kilde: Natural News, 1. maj 2019

Men dødstallet kan være langt højere. I dokumentarfilmen “Vaccine Nation” fremgår det, at 5000 spædbørn dør årligt i USA af “pludselig spædbarnsdød” (sudden infant death). Disse dødsfald sker som regel i forbindelse med vaccination.

Kilde: Vaccine Nation af Gary Null

For nyligt blev der rapporteret om to dødsfald i Svejts. Den ene var en mand i halvfjerdserne, der i forvejen var stærkt svækket af kræft og lungebetændelse. Der meldes ikke om, hvorvidt han var vaccineret. Den anden var en mand i tredieverne, der lod sig vaccinere 67 timer efter, at han var blevet udsat for smitte fra et familiemedlem.

Kilde: The Local CH

Det er uforsvarligt at vaccinere smittede personer. Udover at de allerede er påført smitte, så påføres de ved vaccination yderligere smitstof blandet med skadelige tilsætningsstoffer. MFR-vaccinen mod mæslinger, fåresyge og røde hunde indeholder levende, svækkede virus og er tilsat nervegiften mono-natrium-glutamat (MSG). Det kan være meget hårdt for organismen, hvis den allerede er smittet med mæslingevirus, at blive påført yderligere to typer virus og en nervegift direkte i blodet. Man kan ikke forebygge sygdom med vaccination hos personer, der allerede er smittet.

En ren mæslinge-vaccine er ikke på markedet. Kun den kombinerede MFR-vaccine er tilgængelig. Vaccinen giver ikke livslang immunitet, så i stedet for at få mæslinger som barn, risikerer man ved vaccination at udsætte sygdommen til man bliver voksen med øget risiko for komplikationer.

Mere om emnet:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*