Stor forskel på covid-19 vaccinebivirkninger fra batch til batch

Covid-19 vacciner har givet anledning til langt flere og mere alvorlige bivirkninger end nogen andre vacciner på markedet. Sidste år blev det opdaget, at der er stor forskel på covid-19 vaccinebivirkninger fra batch til batch. Det viste studier af indberetninger af bivirkninger til den amerikanske database VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System). Helsemagasinet skrev om det i denne artikel.

Statistiker Max Schmeling har siden undersøgt, om dette også er tilfældet i Danmark. Han fik indsigt i de rapporterede bivirkninger i Danmark for de forskellige covid-19 vaccinetyper og batches. Derpå lavede han statistikker over disse data. Resultaterne var chokerende. For Pfizer-vaccinen, der er langt den mest anvendte, kunne det konkluderes, at der var 3 forskellige typer af batches. Type 1 gav praktisk taget ingen bivirkninger (0,0087% af de vaccinerede indberettede bivirkninger). Type 2 gav anledning til indberetning af bivirkninger fra 0,25% af de vaccinerede. Type 3 var særdeles farlig og forårsagede indberetning af bivirkninger fra 8,98% af de vaccinerede.

Dertil kommer alle de ikke-indberettede bivirkninger, da langt fra alle bivirkninger bliver anerkendt og indberettet.

32% af vaccinerne var af type 1, 64% af type 2 og kun 4% af den meget farlige type 3. Men type 3 var årsag til hele 71% af de indberettede bivirkninger og næsten halvdelen dødsfaldene.

En af de alvorlige bivirkninger er hjertebetændelse (myocarditis). Hos unge drenge er sket en stigning på 500% i tilfælde af hjertebetændelse efter implementeringen af covid-19 vaccination. Der har været en generel overdødelighed i befolkningen siden maj 2021, hvor covid-19 vaccineringen for alvor tog fart.

Max Schmeling var for nyligt i Nyborg, hvor han holdt foredrag og præsenterede hans statistikker og fund. Han konkluderede, at covid-19 vaccineprogrammet er ulovligt, da man som patient ikke kan give informeret samtykke til en behandling, hvor bivirkningsprofilen varierer vildt fra batch til batch, og man derfor ikke kan få pålidelig information om risici ved vaccinen. Max Schmeling har også kontaktet politikere og sundhedsmyndigheder, men de har ikke anerkendt, at der er forskelle i bivirkninger fra batch til batch.

Hvis man hører til de uheldige, der har fået covid-19 vaccinen, så kan man logge ind på sundhed.dk og se hvilket batch man har fået. Man kan så fremsøge dette batch på howbad.info og se hvor mange procent af de vaccinerede, der har fået indberettet bivirkninger eller dødsfald fra det pågældende batch.

Myndighederne er begyndt at tilbyde covid-19 vacciner igen her i efteråret 2022. Max Schmelings klare anbefaling er at takke nej.

Folkepartiet Jorden Frihed Kundskab (JFK21.dk) har politianmeldt de ulovlige covid-19 vaccineforsøg på den danske befolkning. Vi vil forhåbentlig se et drastisk fald i vaccinetilslutningen fremover.

Max Schmelings foredrag er nu online og kan ses her.

3 Kommentarer

1 Trackback / Pingback

  1. Pfizers direktør for forskning og udvikling afslører, at Pfizer arbejder på at udvikle mere potente viruser | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*